Retour & garantie

Retouren & Garantie

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en – indien redelijkerwijze mogelijk – verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@quintgearstorage.com. Je krijgt dan van ons een mail met daarin jouw persoonlijke link naar het verzendetiket. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Retourprocedure

1) Vul het retourformulier in en stop deze in de verzenddoos.

 

2) Zorg dat het artikel in de originele verzenddoos zit of zorg ervoor dat het artikel in een andere stevige verpakking zit.*

*Quint Gear Storage accepteert alleen retour artikelen die onbeschadigd, ongebruikt en stevig verpakt zijn.

 

3) Geef je retour aan via info@quintgearstorage.com. Na aanname van je retour krijg je van Quint Gear Storage een mail met een link. Klik op Print uw retourlabel. Via deze link kom je op de retourpagina van MyParcel. Hier vul je jouw mailadres in en kan je het retour etiket direct betalen. Na betaling krijg je dan automatisch een mail met daarin jouw retour etiket. Print het retour etiket uit en plak het zichtbaar op de doos.

 

4) Breng u pakket bij uw dichstbijzijnde Post NL afgifte punt.

 

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dan is dat helemaal geen probleem. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je dezelfde procedure volgen als bij het retour sturen alleen geef je aan dat je het product wil ruilen. Wel draagt u zelf de kosten voor terug-zending van het product.

Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd

1. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en in-specteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
2. De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 1.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@quintgearstorage.com. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Maatwerk

Producten die op maat volgens de door jouw aangegeven en ingevoerde specificatie(s) gemaakt worden en via deze webwinkel gekocht kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Wel heb je 2 jaar garantie op al het maatwerk.