Over ons

Put your gear where it belongs

Vanuit de passie voor vissen ontstaan en gemaakt van de beste materialen voor langdurig gebruik.

Geboren vanuit de passie voor de hengelsport is Quint Gear Storage ontstaan! Ons doel is het maken van hoogwaardig kwalitatieve en duurzame opslagmeubels voor al uw materiaal binnen de hengelsport. Als sportvisser ben je al snel in het bezit van een aardige collectie hengels, molens, tassen, tacklebozen gevuld met aas in alle kleuren van de regenboog en een breed scala aan divers materiaal. Met de producten van Quint Gear Storage kunt u nu al uw spullen organiseren zodat u met een goed gevoel naar buiten kan om te doen waar het om draait, het vissen!

Aandacht en service

Quint Gear Storage staat voor hoogwaardige kwaliteitsproducten. Een constante kwaliteit garantie vinden wij dus erg belangrijk en daarom wordt elk Quint Gear Storage meubel individueel gecontroleerd en met de hand afgewerkt.

 

Service

Quint Gear Storage gelooft in de juiste service en een duidelijk antwoord op uw vragen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via het contactformulier. Heeft u suggesties? Laat het ons dan ook weten, wij staan graag open voor uw ideëen of suggesties.

 

2 Jaar garantie

Doordat wij geloven in de hoogwaardige kwaliteit van Quint Gear Storage krijgt u 2 jaar garantie op al onze meubels van Quint Gear Storage.

Hoge kwaliteit, vochtwerend én natuurvriendelijk

Alle meubels van Quint Gear Storage zijn gemaakt van hoogwaardig door en door gekleurd MDF van Valchromat. Door de superieure technische eigenschappen van dit materiaal geeft het een zeer strak resultaat zonder de storende haarvorming. Tevens verkrijgt het product door de speciaal gebonden natuurlijke hars een zeer hoge dichtheid en dat maakt dit materiaal een stuk stijver dan normaal MDF. De natuurlijke eigenschappen komen ook tot uiting in de uitstraling van de plaat. Op het oppervlak zijn kleine houtvezels zichtbaar en deze bijzonderheid geeft het materiaal haar unieke karakter en uitstraling.

 

Vochtwerend

Door deze MR-verlijming kan het product ook in vochtige ruimtes worden toegepast wat bij normaal MDF onmogelijk is. Tevens geeft de extra aangebrachte olielaag nog meer bescherming tegen vocht, krassen of stoten. Alle Quint Gear Storage meubels kunnen dus gemakkelijk in een vochtige garage, box of tuinhuisje worden geplaatst.

 

Milieubewust materiaal

Quint Gear Storage vindt het belangrijk dat onze producten een minimale impact op het milieu hebben en daarom streven wij naar materiaalsoorten die het milieu niet of zo min mogelijk belasten. Dit is één van de redenen waarom wij gekozen hebben voor dit MDF soort. Het materiaal bestaat namelijk volledig uit 70% gerecycled houtmateriaal en wordt gekleurd met 100% natuurvriendelijke inkten.

 

Snel en gemakkelijk in elkaar te zetten

Al onze meubels worden als los bouwpakket geleverd incl. schroeven, deuvels, pluggen, montagesleutel. Door de voorgeboorde gaten en deuvels kunt u het meubel snel en gemakkelijk in elkaar zetten.